KÜTAHYA / MERKEZ - Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Erasmus+ proje işbirliği protokolü ile, KÜTSO ile Okulumuz arasında teknolojik bilgi ve beceri transferi, deneyim paylaşımını, üyelerinin yurt dışı ortakları aracılığı ile okulumuz öğrencilerinin yurt dışı stajlarını, okulumuz personelinin eğitimini ve Erasmus+ projeleri ile yurt dışından ülkemize gelecek yabancı öğrenci ve personelin staj/eğitim konularını imza altına alınmıştır.

İmza törenine KÜTSO Başkanı İsmet ÖZOTURAÇ ile yönetim kurulundan Mustafa AKTAŞ ve Fatih ALKIŞ, Okul Müdürü Halil KURT ile Müdür Yardımcısı Mustafa İNCİ ve projeler koordinatörümüz Engin EROĞLU katılmışlardır.

Okul müdürü Halil KURT, imzaladığımız bu protokol ile okulumuz öğrencileri ve personelinin mesleki gelişimlerine bir katkının da KÜTSO'ya bağlı bulunan ve yurt dışı bağlantılı firmalardan geleceğini söyledi. KÜTSO başkanı İsmet ÖZOTURAÇ ise Kütahyamız ve Kütahyamızda ki kurumlarımız için her zaman elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız dedi.

Ekm

Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü arasında 7 yıl süreli "Erasmus+ Projeleri İş Birliği" protokolü imzalandı.

İmza törenine İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT, Orman Bölge Müdürü Hasan KESKİN, Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Kanık ile Kütahya MTAL okul müdürü Halil KURT katıldı.

Bu protokol ile Erasmus+ projelerinin tüm süreçlerinde  sürdürülebilir uygulamalar yaklaşımı benimsenerek; çevresel meseleleri tartışan, öğreten, çevreci uygulamalar yapan, tüketim tercihleri, beslenme alışkanlıkları, yaşam stilleri konusunda çevreci yaklaşımlar geliştiren bireylerin yetişmesini sağlamak amaçlanmaktadır.