KÜTAHYA / MERKEZ - Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Sosyalfest’te Finaldeyiz

Sosyalfest’te Finaldeyiz.

Okulumuz öğrencileri Ayberk GENCE, Nurettin YOLCU ve Ahmet Emir TIKNA’nın hazırladığı MAYT adlı oyun, Karabük Üniversitesi tarafından düzenlenen SosyalFest yarışmasında finale kaldı. Türkiye'nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunmak amacıyla düzenlenen Sosyalfest’te Akademik Başarının Artırılması (Lise-SMTY) kategoresinde katılan takımımızın projesi, finale kalan 10 proje arasında yer aldı. Türkiye'nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali olma özelliği taşıyan Sosyalfest’te finale kalan yarışmacıların sosyal model stant sunumu, öğrenciler tarafından 2-3 Mart'ta Karabük Üniversitesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde sunulacak.  50 gelişim atölyesinin de bulunduğu Sosyalfest’te sergiler, şiir dinletileri, tiyatro gösterimleri, okçuluk etkinlikleri, kukla gösterileri, fotomaraton, spor müsabakaları, söyleşiler, konferanslar, paneller, atölye çalışmaları ve sunumları da yer alacak. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve finalde başarılar diliyoruz.

26-02-2024

Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 14:20 - Görüntülenme: 58