2023-2024 Öğretim Yılı 1. Dönem Son Hafta Etkinliklerimiz

Neşeli Karne Haftası: Sinema, tenis, dart, langırt ve dahası

Okulumuz Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kütahya Gençlik Merkeziyle işbirliği yaparak öğrencilere keyifli son hafta etkinlikleri sundu.

Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (KMTAL) ve Kütahya Gençlik Merkezi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. Döneminin son haftasını öğrencilere yönelik düzenledikleri çeşitli etkinliklerle renklendirdi. Hafta boyunca gerçekleştirilen etkinliklerde öğrenciler, sosyal etkileşimde bulunma ve keyifli zaman geçirme fırsatı buldular.

Okul koridorlarını neşelendiren etkinliklerde, pazartesiden cumaya süren sinema günleri, öğrencilere birbirinden eğlenceli filmleri büyük bir perdede izleme şansı tanıdı.

16 Ocak Salı günü düzenlenen dart turnuvası, öğrencilerin okul arkadaşlarıyla rekabet etme ve dart yeteneklerini sergileme fırsatı sundu. Heyecan dolu bir gün geçiren öğrenciler, dostluklarına ve yeteneklerine odaklandılar.

17 Ocak Çarşamba günü, okul spor salonunda gerçekleşen masa tenisi şöleni, öğrencilere rekabet dolu anlar yaşatırken, yetenekli masa tenisi oyuncularını bir araya getirdi. Etkinlik, öğrenciler arasında dostluk ve dayanışma duygularını pekiştirdi.

18 Ocak Perşembe günü düzenlenen matrak ve langırt turnuvaları ise öğrencilere keyifli ve rekabet dolu bir gün geçirme şansı tanıdı. Takım ruhuyla bir araya gelen öğrenciler, birbirlerine karşı dostça yarıştılar. Karne gününde ise öğretmen, öğrenci, personel hep birlikte öğle yemeğinde okulumuzun bahçesinde balık ekmek yiyerek okul anılarımıza guzel fotoğraflar ekledik. Emeği geçen tüm idarecilere, öğretmen arkadaşlarımıza ve  personelimize çok teşekkür ediyoruz.

26-01-202426-01-202426-01-202426-01-202426-01-202426-01-2024

Yayın: 26.01.2024 - Güncelleme: 26.01.2024 15:50 - Görüntülenme: 74